Rólunk

Rólunk

Kedves Olvasónk!

Kiskorom óta két dolog vonzott igazán, a tanítás és a műköröm. Babáimat tanítottam és színes papírból kivágott „körmöket” ragasztottam fel. Ilyen indítás után természetes volt, hogy tanárképzőre jelentkezek.

A főiskola befejezése után elvégeztem egy kéz,- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot, mely akkor még csak hobbinak tűnt de az élet úgy hozta, hogy hamarosan lehetőségem nyílt első saját üzletem beindítására is. Így kerültem a szépségiparba.
 

Szerettem a szakmámat és szerettem az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalataimat megosztani azokkal, akik érdeklődtek a műkörömépítés iránt.

2012-ben jött az újabb "szerelem" a szálankénti szempilla-hosszabbítás, melyet először csak egy helyen, ma pedig már országos szinten oktatunk egy emberileg és szakmailag is remek csapattal. Jómagam és tanári csapatunk azon dolgozik, hogy ne csak egy „papírral” több legyen, hanem minden résztvevőnk megállja a helyét a képzés után.

Bízom benne, hogy tanfolyamaink elnyerik tetszésüket és a Szempilla Akadémia név értéket képvisel későbbi életük során is és garanciát jelent első referencia szalonunk sikerében is.

Alábbiakban Lash Lifting szolgáltalást végző valamint ezen technikát oktató kollegáim elérhetőségét találhatja.

Ferencz Gabriella
alapító-tulajdonos

Munkatársaink

Kép

Csorba Stefánia

Budapest-Újpest

Kép

Fehér Kitti

Nyíregyháza

Kép

Földvári Éva

Baja

Kép

Mezei Nikolett Ágnes

Budakeszi

Kép

Orbán Barbara Nóra

Győr

Kép

Varga Krisztina

Óbuda

Kép

Sirokainé Etelka

Miskolc

Kép

Ferencz Gabriella

alapító-tulajdonos